Ismerj meg minket

Oktatók

Sminkmester

Véger Fibi

“Elkezdtem kitanulni a sminkes szakmát és minden ezzel kapcsolatos tanfolyamot elvégeztem, amit csak tudtam. Rengeteg tanulás és gyakorlás vette kezdetét ezután, ugyanis mint tudjuk:

„a gyakorlat teszi a mestert”…

(…rólam többet ide kattintva olvashatsz! 🙂 …és remélem találkozuk az egyik órámon! 🙂

Üdv: Fibi

Kozian Fanni

Gyerekkorom óta életem része a sminkelés. Mondhatni “belenőttem” ebbe az egészbe, édesanyám (Fibi 🙂 ) a legnagyobbak közé tartozik így hát szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a legjobb tanítótól vehettem leckéket. Hálás vagyok azért a tudásért, amit tőle kaptam!
A kreativitás mindig is központi szerepet játszott az életemben, el sem tudom képzelni napjaimat anélkül, hogy ne alkotnék valamit. Szerelmes vagyok a szép dolgokba, legyen az egy smink, ékszer, vagy műalkotás. Egyszerűen vágyom arra hogy én is szépségeket hozzak létre, ezért élvezem azt ha sminkelhetek egy arcot (vagy amikor vászonra festek egy képet). Ez az a “teremtő érzés” ami a mindennapjaimban motivál! Őszintén kívánom Nektek, hogy megtaláljátok azt a boldogságot sminkelésben, amit nekem is sikerült!

Zilahi Zsanett

Már kislány koromban mikor anyut néztem ahogy sminkeli magát, tudtam, hogy nekem ez egy örökre szóló szerelem lesz! Most itt vagyok 26 évesen és imádom a munkámat! Ebben a szakmában elengedhetetlen a kitartás és az alázat, négy éve kezdtem el komolyabban foglalkozni a sminkeléssel, de az elmúlt másfél év után merem kimondani azt, hogy sminkes vagyok! Mindennap újat tanulok az emberektől, minden nő gyönyörű és szerintem nekünk sminkeseknek nem csak a külsőből kell kihozni a maximumot, hanem a belső szépséget is segítenünk kell felismerni és ez az igazi kihívás a mi szakmánkban! Szigorú vagyok magammal, mindig törekszem a tökéletesre, kedvencem a szép satírok és tusvonalak egy kis szempillával fűszerezve!
Azt tanácsolom nektek, hogy merjetek nagyot álmodni, és legyetek önmagatok! Itt minden adott lesz ahhoz, hogy valóra váltsátok az álmotok!

Gyetvai Viktória

Kifinomult elegancia határozta meg az életemet, már gyerekkorom óta, így számomra evidens volt, hogy olyan életpályát válasszak magamnak, ami mindezt képviseli. Az érettségi bizonyítvány megszerzése után a Corvin köz Oktatási Központban, kozmetikai végzettséget szereztem. Ezt követően kozmetikai oktatóm mellett egy belvárosi szalonban még több gyakorlati és elméleti tudásra tehettem szert. Ekkor a legmodernebb kozmetikai eljárásokat, arc- és bőrápolási technikákat sajátítottam el.

Nagy álmom vált valóra 2018-ban azzal, hogy Véger Fibinél egy évig asszisztensként tanulhattam a sminkelést, részt vehettem számos nagyszabású tévés produkciókban és magazin fotózásokon, amelyek során elsajátíthattam a sminkelés legmagasabb szintű elméleti és gyakorlati fogásait.

Számomra Véger Fibi személye és munkássága a finom eleganciát testesíti meg. Újabb örömteli kihívás számomra az, hogy az idáig elsajátított tudásomat megoszthatom a hozzám hasonlóan lelkes és tanulni vágyó érdeklődőkkel.

Főtámogatónk & támogatóink

tamogatonk-inglot-450